Friday, April 17, 2009

Samuel snart 4 veker

Hei farmor, mormor - onkler og tanter og alle andre som ser bildene av meg.. Her er eg snart 4 veker. Eg drikk melk og veks kvar dag.

Her er eg i rapeposisjon ;-)
Her sneik mamma seg til å ta et bilde av meg før eg vakna i dag tidlig.. Ho altså!
Og her kysser ho meg.. Ho er nemlig så lykkelig over å ha fått meg :-) Det kan eg forstå..

I dag smilte Samuel til meg....!! Det fyrste bevisste "skikkelige" smilet. Eg blei rørt..
Fantastisk øyeblikk..!

Friday, April 10, 2009

Far og sønn :-)

Samuel blir meir og meir vaken!



I dag skal vi på besøk til Lene og Gunnar Innerdal, som bur kun 10 min kjøretur frå oss. Dei har to barn, og den yngste av dei blei født 4 dagar før Samuel! Ganske stilig.. Vi hadde termin samme dag, men Lene blei altso fyrst ;-) Arti når ein får ungar på samme tid!!

Det er jo påske no, og vi kjenner at vi saknar familien vår.. Skulle gjerne vore på nordmøre! Mamma og pappa Nome var nedover sist helg, det var utrulig kjekt ;-) 10-timers biltur er litt i lengste laget når Samuel er så liten, så vi venter litt.. Men vi har geit frå nordmøre som ligg og marinerer seg i kjøleskapet. Det hjelper på :0)

Tuesday, April 7, 2009

Fleire bilder






Direkte inne fra sofaen

I dag har eg og Samuel trilla tur mens pappa vaska huset :-) No er vi heilt utslått begge to. Då er det herlig med ein mjuk sofa...! 2 veker har gått sidan fødselen. For kvar dag som går no går det meir og meir opp for meg at vi faktisk har fått ein son. Og eg kjenner kor glad og takknemlig eg er til Gud som har gitt oss denne dyrebare skatten. Eg gler meg sånn til å vise Samuel verda..og være tilstede når han oppdager nye ting. Merkar allerede at eg er arvelig belasta med eit stort hønemor-potensiale...Det er bra Sigmund kan vege opp med sine Hovde-påfunn ;-) Ei god blanding blir bra. Eg må ofte le av Sigmund når han bær Samuel rundt i leiligheta og snakkar til han om alt mulig rart..han viser han f.eks potteplantane! hihi...Og så har han funne sin eigen teknikk for å få Samuel til å sovne: Mongolsk strupesang! Det høyrest iallefall sånn ut .. ;-) Samuel sovnar og søv tungt til lyden av pappa sine brumlelydar og mamma som klukkler i bakgrunnen...

Håpar alle dåkke våre kjære har det bra!
EI VELSIGNA PÅSKE!

Klem frå oss som blir heime i Florvåg :-)----<

Monday, April 6, 2009

Tilstandsrap(port) : Samuel 13 dagar

Her hadde eg hatt så vondt i magen.. Det hjalp å ligge på magen og bli dunka i ryggen :-)
Eg klarar nesten å åpne augene her....

Favorittplass å sovne så langt: Pappas fang! Mamma luktar berre melk..... Hehe..den er god!

Her søv eg visst óg. I søskenbarnet mitt sin barnevelsignelse...Fekk ikkje med med meg så mykje av den..

Se, barn er en gave fra Herren, livsfrukt er en lønn fra ham...
Salme 127:3

I dag kjem mormor og morfar til Samuel på besøk. Det gler vi oss til! Vi kjem meir og meir inn i ammerutiner og bleieskift. Samuel gir tydelig beskjed når noko ikkje er som det skal. Det handlar stort sett om at bleia er våt, at han vil ha pupp, at han vil ha oppmerksomhet eller at han er trøtt eller varm. I går var første gongen etter fødselen vi hadde eit tidspunkt vi skulle nå, og difor måtte komme oss ut dørene i løpet av ei viss tid. Kun 20 min forsinkelse! Ikkje verst.. ;-)


Wednesday, April 1, 2009

Vår første trilletur!

Etter ein herleg posjon med pupp er han så salig som eit menneske kan verte! Så då passa det bra å pakke han inn i "voksiposen" og trille ein tur i den herlege vårlufta.

















Deilig å komme seg ein tur ut!
Vogna er heilt super!














Vi e berre så stolte og takknemlege for vår lille Samuel!