Thursday, March 12, 2009

Stille før stormen...

Lite veit vi om kva som ventar, men vi veit det blir bra :-) Pappa Sigmund synest det er godt å nyte fridomen og ta ein tur på impuls, no mens babyen ikkje kan protestere.
Big mama still growing strong...... Snart er babyen på utsida. Det gler vi oss til! Det er to dagar til termin. Men ifølge statistikkane kan det enno ta si tid. Den kjæm når´n kjæm.. Strikkinga har avtatt litt men pågår framleis. Dagane blir roligare og roligare.. Det ladast opp!

6 comments:

 1. Så utrulig koselig med blogg! Glede meg te å sjå bilder av den lille som e på vei... Lykke til med innspurten. Lillian

  ReplyDelete
 2. Så kjekt at dere har opprettet blogg (fint bilde av deg Åsta Katrine). Tenker mye på dere om dagen. Skulle til å hilse på i Grieghallen (Lovsang Bergen) men det var så masse folk så det lot seg ikke gjøre.. Uansett, lykke til med kommende dager!:-)Marianne S. Gjerde

  ReplyDelete
 3. hurra for baby og hurra for blogg! Tante Marie og onkel singar gle se t å sjå stadig oppdaterte bilde av babyen her :)

  ReplyDelete
 4. Så koselig at dåkke har fått blogg! :-) Åsta Katrine, du er vakker gravid!

  ReplyDelete
 5. Så gøy med blogg, Åsta og Sigmund! Denne skal jeg følge med på vettu. Gleder meg til lille nurket blir åpenbart : ) Dere er så flotte, så glad for å ha blitt bedre kjent med dere.

  Guds beskyttelse og velsignelse over fødselen!

  ReplyDelete
 6. å, du må glede deg..det er nå begynnelsen på det mest fantastiske skjer, åsta!
  Nydelige mage og nydelige dame!

  ReplyDelete