Wednesday, September 29, 2010Hei kjære venner og familie! Her kjem eit livsteikn frå Askøy..

Sigmund er på HV-øvelse fra tirsdag til fredag denne veka. Litt utfordrande for gravide fru Hovde, men det har gått fint så langt! Når han er vekke merker kor godt det er å være to! Sigmund er ein fantastisk ektemann.. :-)

Sidan eg er 50% sjukemeldt frå og med denne veka, har eg bedre tid med Samuel. Han treng ikkje gå i barnehagen kvar dag. Forma mi er litt varierande, men stort sett fin. Eg har imidlertid vore meir sliten i rygg og bekken denne gongen, som heilt sikkert heng saman med at eg har litt meir å henge fingrane i no enn når Samuel var på veg. Godt å trappe ned og få meir tid til å lade batterier før fødselen og tida etter. Det er sikkert ikkje så dumt... :D Vi har funne namn til lisjeguten, men det er hemmelig enda.. Vent i spenning! Marie har sydd ei nydelig vogge som skal henge i taket, det var årets julegave fra Hovde-gjengen. TUSEN TAKK! Kunne ikkje vore bedre... Den satte vi virkelig pris på!

Her ser du Samuel som har begynt å "vaske opp"/vaske golvet. Varierande presisjon på den hellinga..

Og gjett om vi likar oss her oppe med vatnet.... ! !
To veksande magar

Samuel og Onkel Singar hadde ikkje heilt hellet på dette bildet, men sjå på Marie da! SÅ fin ! !

Håper det står bra til med vår kjære familie ! GOD klem


3 comments:

 1. hehe, herleg vasking Samuel. Det var 2 vakre magar du:)

  ReplyDelete
 2. Sikkert lurt å lære tidleg at oppvask er artig :) (men entusiasmen har vel desverre ein tendens til å gå over med åra..?)
  Blir stas å få Sigmund heim i dag!

  ReplyDelete
 3. Så fint å høre om deg/dere Åsta:), gleder oss til vi treffes igjen. Kos

  ReplyDelete