Wednesday, April 4, 2012

God Påske alle sammen

Da er jammen påskeuka her.
I Izmir er det ikkje så mange påskekyllinger eller påskeharer, påske skinke eller noko teiken til ei markering av Jesu død og oppstandelse. Og vi skal ikkje på skitur med appelsin og kvikklunsj, men vi har vore på ein liten skogstur, Samuel og eg.Så har eg ein video av ein tur til parken som vi gjer nesten kvar dag. Det er kjekt å treffe folk der og Samuel og Enok Elias får lære leike med Tyrkarar.

3 comments:

  1. Koselig å sjå! Vi såg på filmane saman her i sofan på Buvang. Tenker på dere, og snakker om dere :)

    ReplyDelete
  2. Så koselig å se videoer fra hverdagen i Tyrkia! Guttene har blitt så store! Vi tenker så ofte på dere og synes dere er utrooolig tøffe. Takk for at Gud gir dere fred midt i den ukjent kulturen og visdom til å ta de rette valgene hver eneste dag. Vi klarer nok ikke fullt ut å forstå hvordan det føles, men vi ber for dere og vet at den beste plassen dere kan være på nå, er nettopp der Gud har plassert dere. Varme klemmer fra meg og Svend Oscar:)

    ReplyDelete
  3. Ååå, det kjente "det-vart-ikkje-hol-trikset" det brukar eg nesten kvar dag i barnehagen! Fungerer stort sett!!! Kjekt å sjå at det går bra med dykk!

    ReplyDelete